Back to Blog
7 ταινίες για την κάνναβη

7 ταινίες για την κάνναβη

7 ΤΑΙΝΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΝΝΑΒΗ

Στο Cannavico αγαπάμε τις ταινίες , ενώ έχουμε μια αδυναμία στις ταινίες που έχουν να κάνουν με την κάνναβη. Ο κινηματογράφος μας ψυχαγωγεί και μας χαλαρώνει γιαυτό και είναι κάτι που πάει πακέτο με τα προιόντα που προσφέρει το μαγαζί μας. Μέσα στον τελευταίο αιώνα του κινηματογράφου έχουν βγεί εκατοντάδες χιλιάδες ταινίες. Εμείς σας διαλέξαμε 7 ταινίες που είναι, με τον τρόπο τους, συνδεμένες με την κάνναβη:

7 ταινίες για την κάνναβη

  1. Green is gold (2016) : Ένα αγόρι αναγκάζεται να μείνει με τον μεγαλύτερο αδερφό του όταν ο πατέρας τους μπαίνει φυλακή. Ο αδερφός του όμως δεν είναι συμβατικός επαγγελατίας. Μία εξαιρετική dramedy ανεξάρτητης παραγωγής που αναδεικνύει τον πολύπλευρο κόσμο της κάνναβης στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής, ενώ θυμίζει σαν κατάσταση όλες τις χώρες του κόσμου όπου η κάνναβη είναι ποινικοποιημένη ή εν μέρει νόμιμη.
  2. Το πρόστιμο (2020): Ελληνική παραγωγή του 2020, αυτή η ταινία μοιάζει να κάνει βουτιά στα βαθιά νερά της Ελληνικής πραγματικότητας και της παρανομίας με εξαιρετικές ερμηνείες, δράση αλλά και δηκτικό χιούμορ.
  3. Where do we go now? (2011): Ένα χωριό με Χριστιανούς και Μουσουλμάνους σπαράζεται από εσωτερικές διαμάχες, μέχρι που μια ομάδα γυναικών έρχεται να δώσει τη λύση στο πρόβλημα. Η κάνναβη που κολλάει; Δείτε την ταινία και θα καταλάβετε με γέλια και με κλάματα τι θέλουμε να πούμε.
  4. Pineapple Express (2008): Ο ορισμός του λάθος στιγμή στο λάθος μέρος ή και όχι, ανάλογα την παρέα! Δύο γνωστοί γίνονται φίλοι όταν βλέπουν κάτι που δεν θα έπρεπε και βρίσκονται κυνηγημένοι από εκτελεστές και διεφθαρμένους αστυνομικούς. Μια κλασσική πλέον κωμωδία, που οι λάτρεις της κάνναβης απολαμβάνουν να βλέπουν.
  5. Dazed and Confused (1993): Οι περιπέτειες μερικών φοιτητών στο Τέξας το καλοκαίρι του 1976, η ζωή και το τέλος της εφηβείας, μια κλασσική ταινία με φοβερό καστ. Διαχρονική ταινία που αναδεικνύει την ψυχαγωγική χρήση του φυτού εκείνη την εποχή.
  6. The big Lebowski (1998): Η ταινία σύμβολο των αδερφών Κοέν, μια από τις κορυφαίες σύγχρονες κωμωδίες. Τα λόγια περισσεύουν για αυτό το κλασσικό αριστούργημα, απλά πατήστε το play και θα μας θυμηθείτε!
  7. Kid Cannabis (2014): Ένας φτωχός πιτσιρικάς ψάχνει καιβρίσκει τρόπο να επιβιώσει στις πιο δύσκολες στιγμές του. Μια πολύ fun κωμωδία με μπόλικο χαβαλέ.

Απολαμβάνουμε τις ταινίες με τσάι κάνναβης (thc<0,2%), έλαιο κανναβιδιόλης, ή με τις εκλεκτές ποικιλίες ανθών και εκχυλισμάτων κάνναβης. Ανακαλύψτε τα προϊόντα μας εδώ και χαρείτε τις ευεργετικές ιδιότητες της κάνναβης όλες τις ώρες της μέρας.

Για περισσότερες πληροοοφορίες για την κανναβιδιόλη και την κάνναβη εδώ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to Blog