Back to Blog

7 κρέμες με ενυδατική και επουλωτική δράση

7 κρέμες με ενυδατική και επουλωτική δράση

Ήρθε η ώρα να σας παρουσιάσουμε 7 κρέμες με ενυδατική και επουλωτική δράση. Όπως έχουμε αναφέρει και σε προηγούμενα κείμενά μας, η κάνναβη είναι ένα αρχαίο φυτό που συντροφεύει τον άνθρωπο εδώ και χιλιάδες χρόνια, προσφέροντας του την ίνα της, το σπόρο της, τον ανθό της, το λάδι της και πολλά ακόμη αγαθά. Χρησιμοποιήθηκε και χρησιμοποιείται για την παραγωγή σχοινιών, καύσιμης ύλης, ρούχων και τροφίμων, καθώς είναι μία από τις καλύτερες πηγές φυτικών ινών στον πλανήτη μας. Στην Ελλάδα από το 2016 είναι νόμιμες οι ποικιλίες της κάνναβης Sativa L. (με thc<0,2%) και έχουμε επιτέλους την τύχη να απολαμβάνουμε μερικές από τις ιδιότητές της

Οι κρέμες κάνναβης που διαθέτουμε στο Cannavico είναι κατάλληλες για όλους τους τύπους δέρματος. 

Ενυδατική δράση

1.Η κρέμα Cremcann Hyaluron  είναι κυρίως για δέρματα λιπαρά. Ενυδατώνει την επιδερμίδα σε βάθος κι ενισχύει τη λάμψη και την ελαστικότητά της. Χωρίς προσθήκη αρώματος είναι ιδανική για ευαίσθητα δέρματα.

2. Η κρέμα Cremcann Q10 (με την προσθήκη Q10) είναι για μεικτά δέρματα και ελαφρώς ξηρά Η υψηλή περιεκτικότητα σε συνένζυμο Q10 και ακόρεστα λιπαρά οξέα ωμέγα 3-6, βοηθά το δέρμα να αυξήσει την ελαστικότητα και τη σφριγηλότητά του, ενώ προστατεύει από τις ελεύθερες ρίζες και προάγει την ανάπλαση με τον πλέον φυσικό τρόπο. 

3. Η Cremcann Omega 3-6 όμως (με τα έλαια ψαριού) κατέχει την κορυφή! Ενυδατώνει σε βάθος το ξηρό και ταλαιπωρημένο δέρμα, αλλά λειτουργεί και στους μεικτούς τύπους δέρματος. Φοριέται σε λαιμό και ντεκολτέ. Κατάλληλη ακόμη και για τα πιο ευαίσθητα δέρματα.

4. Handcann- Κρέμα χεριών: Για βαθιά ενυδάτωση και προστασία, κατάλληλη για ξηρά και ταλαιπωρημένα χέρια. Περιποιείται και ενυδατώνει τα χέρια και τα νύχια, ενώ είναι κατάλληλη για καθημερινή χρήση.

Περισσότερες κρέμες….με επουλωτική δράση για την ανάπλαση δέρματος

5. Balcann gel με φλοιό βελανιδιάς: Πρόκειται για μια κρέμα με μοναδική σύνθεση, κατάλληλα για ξερή και ταλαιπωρημένη επιδερμίδα.  Είναι ιδανική για την ανακούφιση από έντονα και μακροχρόνια δερματικά προβλήματα όπως και τη φροντίδα μετά από αιμορροΐδες ή εκδορές ή ραγάδες.

6. Balcann: Kρέμα ιδανική για σκασμένο, ερεθισμένο, ξηρό και ταλαιπωρημένο δέρμα. Με υψηλή περιεκτικότητα σε Ωμέγα 3-6 κι έναν μοναδικό συνδυασμό φυτικών θρεπτικών στοιχείων που θρέφουν και καταπραΰνουν το δέρμα. Ιδανική για τη φροντίδα του δέρματος με τοπικά προβλήματα όπως η ατοπική δερματίτιδα και η ψωρίαση. 

7. Atopicann: Κρέμα εξαιρετικά αποτελεσματική με εκχύλισμα κάνναβης για την ειδική φροντίδα του δέρματος με προβλήματα. Συμβάλλει δραστικά στη βελτίωση της γενικής κατάστασης του δέρματος και στην ανακούφιση από τα συμπτώματα της δερματικής ασθένειας. Η σύνθεσή του συμμορφώνεται πλήρως με τα ισχύοντα πρότυπα για τα φυτικά καλλυντικά.


Όλες οι παραπάνω κρέμες προέρχονται από την Τσεχία, χώρα με παράδοση σε ποιοτικά καλλυντικά.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε μας το Facebook αλλά και στο Instagram

Back to Blog