Back to Blog

7 τρόποι χρήσης του ελαίου κανναβιδιόλης (CBD)

7 τρόποι χρήσης του ελαίου κανναβιδιόλης (CBD)

Ήρθε η ώρα να δούμε 7 τρόπους χρήσης του ελαίου κανναβιδιόλης (CBD).

Το λάδι κανναβιδιόλης πλέον είναι από τα φυτικά έλαια που έχουν αποδεδειγμένες ευεργετικές ιδιότητες στον οργανισμό. Ολοένα και πληθαίνουν οι μελέτες που παρατηρούν τη δράση του, καθώς και τα αποτελέσματα που έχει σε ανθρώπους και ζώα. Υπάρχει επίσης και τεράστια ανέκδοτη εμπειρία για τη δράση της κανναβιδιόλης απο εκατομμύρια ανθρώπους σε όλον τον κόσμο, εδώ και χιλιάδες χρόνια.

Στο Cannavico συνήθως προτιμούμε το λάδι κανναβιδιόλης πλήρους φάσματος καθώς περιέχει το σύνολο των κανναβινοειδών, τερπενίων και φλαβανοειδών του φυτού. Επειδή ο καθένας μας είναι μοναδικός, σας προσφέρουμε 7 διαφορετικούς τρόπους χρήσης, ανάλογα με τις ανάγκες που έχει το κάθε άτομο.

1. Η υπογλώσσια χρήση του λαδιού Καννναβιδιόλης πλήρους φάσματος είναι η πιο ενδεδειγμένη και διαδεδομένη μέθοδος λήψης του ελαίου. Απλώς στάξτε κάτω από τη γλώσσα σας το έλαιο στην ποσότητα που επιθυμείτε και περιμένετε ιδανικά 60 δευτερόλεπτα μέχρι να απορροφηθεί.

2.  Μπορούμε να βάλουμε το λάδι κανναβιδιόλης σε ροφήματα, χυμούς ή καφέ για πιο ευχάριστη γεύση, αλλα για ένα πιο ενισχυμένο ρόφημα.

3. Το λάδι κανναβιδιόλης μπορεί να χρησιμοποιηθεί επίσης σε φαγητά, σερβίρετε τη μερίδα σας και βάλτε την επιθυμητή ποσότητα πάνω στο φαγητό σας, πριν φάτε.

4. Μπορούμε επίσης, σε κάποιες περιπτώσεις, να φτιάξουμε κοκτέιλ με λάδι κανναβιδιόλης. Αναζητείστε την συνταγή στο instagram του Cannavico

5. Η κανναβιδιόλη έχει αποδειχτεί ότι βοηθάει στην ψωρίαση, καθώς και σε ατοπικές δερματίτιδες. Μπορέιτε να εφαρμόσετε το έλαιο τοπικά καταπραΰνοντας το δέρμα από τους ερεθισμούς.

6. Με το λάδι Κανναβιδιόλης μπορούμε να φτιάξουμε σπιτικά προϊόντα περιποίησης όπως σαπούνια, κρέμες, σαμπουάν κτλ.

7 Αν η γεύση δεν σας είναι ευχάριστη τότε μπορείτε να βάλετε την επιθυμητή ποσότητα μέσα σε άδειες κάψουλες κυτταρίνης.

Ήταν οι 7 τρόποι κατανάλωσης του λαδιού κανναβιδιόλης, σας χαιρετάμε προς το παρόν.

Για ένα πιο φωτεινό 2021.

Για περισσότερες πληροοοφορίες για την κανναβιδιόλη και την κάνναβη εδώ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to Blog