Back to Blog

7 Ποικιλίες σπόρων για το χειμώνα

7 Ποικιλίες σπόρων για το χειμώνα

Σίγουρα η συλλογή σας, εποχές δεν κοιτά, γι’αυτό σας ετοιμάσαμε 7 ποικιλίες σπόρων για το χειμώνα. Ψάξαμε και ξεχωρίσαμε ποικιλίες που θα σας αφήσουν με τις καλύτερες εντυπώσεις. Ιδιαίτερες διασταυρώσεις, ποικιλία σε αρώματα και γεύσεις, έντονα χαρακτηριστικά, ό,τι πρέπει, δηλαδή, για μια χειμωνιάτικη συλλογή. Κάπου εδώ αφήνουμε τα πολλά λόγια για να περάσουμε στο δια ταύτα! 

1. Purple Punch από Barney’s Farm Seeds

Μια ιδιαίτερη διασταύρωση του Larry OG και του Grandaddy Purple. Πρόκειται για ένα στέλεχος κυρίως Indica (90%) που θα σας συναρπάσει με τα μοναδικά αρώματα και τα υπέροχα χρώματα.

2. Quick Mass από Exotic Seed

Το Quick Mass της φοβερής Exotic Seed χαρακτηρίζεται από την ταχύτατη άνθισή του. Το συγκεκριμένο στέλεχος (ποικιλία ή strain) προέρχεται από τη διασταύρωση ενός Critical Mass και ενός πολύ γρήγορου White Widow x Critical Mass. Καθώς τα χαρακτηριστικά του έχουν περάσει εντονότατα στο Quick Mass, τελειώνει σε μόλις 6-7 βδομάδες, με τεράστια απόδοση αλλά και μεγάλη παραγωγή ρετσινιού!

3. Tangerine Kush από Exotic Seed

Η ποικιλία Tangerine Kush – Exotic Seed είναι υβριδική κυρίως indica και πολύ φρουτώδης! Υπήρχε ανάγκη για ένα στέλεχος που να βγάζει αρώματα πορτοκαλιού και λεμονιού ενώ στο τέλος να αφήνει μία επίγευση από kush. Το συγκεκριμένο στέλεχος φαίνεται να έχει καταφέρει να καλύψει αυτήν την ανάγκη ενώ ταυτόχρονα φέρει πολύ καλή απόδοση και χαμηλό ύψος, γεγονός που το καθιστά κατάλληλο για SOG. Οι ρητίνες που αποδίδει είναι ΑΑΑ ποιότητας!

4. Michka από Sensi Seeds

H ποικιλία Michka δημιουργήθηκε από τη Sensi Seeds κατά τη διάρκεια του ίδιου προγράμματος αναπαραγωγής για την ολοκλήρωση της ποικιλίας Eagle Bill. Κατά τη διάρκεια αυτής της διαδικασίας, μια ιδιαίτερη έκφραση του φυτού τράβηξε την προσοχή όλων, ένα ψηλό, κομψό φυτό, με ξεχωριστή μυρωδιά εσπεριδοειδών.  Στο άρωμά της κυριαρχούν τα τερπένια που βρίσκονται σε εσπεριδοειδή όπως λεμόνια, γκρέιπ-φρουτ και πορτοκάλι. Καθώς ωριμάζουν καλά γλυκαίνουν και είναι πραγματικά από τα πιο υπέροχα αρώματα που έχουμε συναντήσει. Σαν καραμέλα με γεύση εσπεριδοειδών από άλλον πλανήτη! 

Μερικές ποικιλίες σπόρων ακόμα…

5. Toxic από Ripper Seeds

Μία διασταύρωση με δύο από τις καλύτερες και πιο παραγωγικές ποικιλίες το Ripper Haze και το Criminal+. Το αποτέλεσμα είναι ένα υβρίδιο με μια τεράστια παραγωγή και λουλουδιών αλλά και συμπαγούς, κολλώδους ρετσινιού.Η Sativa δομή της με το λιγοστό της φύλλωμα την κάνει πολύ ανθεκτική στη μούχλα, τους μύκητες και τα παράσιτα.Η ποικιλία Toxic έχει μικρή περίοδο ανάπτυξης και μία ταχύτατη άνθηση των 60-65 ημερών. Έτσι αποτελεί την ιδανικότερη επιλογή για κάθε χρήση.Το άρωμά του, η δύναμή του, το πολύ ρετσίνι και η φοβερή του ποιότητα είναι λίγα μόνο από τα πλεονεκτήματα αυτού του φυτού. Για όλους και για όλα.

6. Big Bud από Sensi Seeds

Το Big Bud είναι μια ποικιλία που δημιουργήθηκε έτσι ώστε από τους σπόρους να προκύπτουν φυτά με μεγάλες παραγωγές, ένα πολύ δυνατό φυτό από όλες τις απόψεις, γιατί συγχωρεί τα λάθη των αρχαρίων καλλιεργητών. Χρειάστηκαν πολλές δοκιμές μέχρι το αποτέλεσμα να είναι μια ομοιόμορφη παραγωγική Skunk ποικιλία. Για τους λάτρεις των old school αρωμάτων, αυτός ο σπόρος αξίζει σίγουρα την προσοχή σας.

7. Tropicanna Banana από Barney’s Farm Seeds

H Tropicanna Banana της Barney’s Farm ήρθε ως μία ακόμα πολυαναμενόμενη προσθήκη στην κατηγορία Cali. Πρόκειται για μια σαγηνευτική ποικιλία, έντονα τροπική, τριλητηριώδη και ασυναγώνιστη σε δύναμη. Επιπλέον ο ανθός της, καθότι καλιφορνέζικης ποιότητας, αποτελεί την ιδανική επιλογή για λάτρεις των αρωμάτων και των δυνατών εμπειριών.

Για περισσότερες ποικιλίες πατήστε εδώ.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to Blog