Στο cannavico παίρνουμε την εξυπηρέτηση του πελάτη μας πολύ σοβαρά, γιαυτό και όλα τα προϊόντα είναι πολύ προσεκτικά συσκευασμένα πριν από την αποστολή τους. 

Βεβαιωθείτε ότι έχετε ελέγξει προσεκτικά το προϊόν σας κατά την άφιξη. Δεν είμαστε υπεύθυνοι για τυχόν εσφαλμένη αγορά που ενδεχομένως έχετε κάνει και, λόγω της φύσης των προϊόντων μας, η επιστροφή χρημάτων δεν γίνεται αποδεκτή.

Σε περίπτωση που επιθυμείτε να επιστρέψετε το προϊόν που έχετε αγοράσει, έχετε τη δυνατότητα να το κάνετε με 2 τρόπους εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα που το παραλάβατε.

1| Παραδίδοντας το/τα στην αρχική κατάσταση και συσκευασία στο κατάστημα (Σόλωνος 107, Αθήνα), προσκομίζοντας την απόδειξη αγοράς.

2| Αποστέλλοντας το/τα με δικά σας έξοδα, στην αρχική του κατάσταση και συσκευασία, εσωκλείωντας απαραίτητα την απόδειξη αγοράς.

3| Αν θέλετε να παραλάβουμε το προϊόν προς επιστροφή εμείς από το χώρο σας, τότε η χρέωση είναι  5 €.

* Για επιστροφές προϊόντων που αφορούν αλλαγή μεγέθους η χρέωση είναι μηδενική.

* Οι παραπάνω όροι ισχύουν μόνο σε περίπτωση ελαττωματικού, κατεστραμμένου ή εσφαλμένου προϊόντος. Εάν στέλνετε ένα προϊόν άνω των € 99, θα πρέπει να εξετάσετε τη χρήση μιας υπηρεσίας αποστολής που παρέχει ένα αναγνωριστικό παρακολούθησης ή την αγορά ασφαλούς αποστολής. Δεν εγγυόμαστε ότι θα λάβουμε το επιστραφέν προϊόν σας και στην αρχική του κατάσταση.

Υπάρχει η δυνατότητα να ακυρώσετε την παραγγελία σας πριν την έναρξη της αποστολής. Για να ακυρώσετε την παραγγελία μπορείτε να στείλτε e-mail στο info@cannavico.gr, Facebook ( messenger) ή στο 2111131594 και 6946265084.