SENSI SEEDS

Hindu Kush Sensi Seeds

15.00€ 17.50 € -14%

Τύπος σπόρου : Feminised 
Γενετικά:  Hindu Kush x Hindu Kush
Είδος: 100% Indica
Άνθηση σε εσωτερικό χώρο: 48-55 μέρες
Συγκομιδή σε εσωτερικό χώρο: 400gr/m2 
Περίοδος συγκομιδής σε εξωτερικό χώρο: Αρχές Οκτώβρη
Συγκομιδή σε εξωτερικό χώρο: 600gr/φυτό

Ποσότητα Πρέπει να συνδεθείτε για να κάνετε προσθήκη στα αγαπημένα.
Συνδεθείτε κάνοντας κλικ εδώ.

ΟΡΕΞΗ
ΧΑΛΑΡΩΣΗ
ΧΑΡΑ
ΕΥΦΟΡΙΑ
ΥΠΝΟΣ

Περιγραφή - Hindu Kush Sensi Seeds

Η ποικιλία Hindu Kush υπήρξε το γονικό στέλεχος πολλών υβριδίων εδώ και πολλά χρόνια. Η Sensi Seeds το χρησιμοποίησε για να δημιουργήσει το δημοφιλές Skunk Kush. Ενώ το πιο πρόσφατο από αυτά τα υβρίδια είναι το O.G. Kush, αποδεικνύοντας ότι τα γενετικά του είναι τόσο καλά που δεν υπάρχει λόγος να σταματήσουμε να τα χρησιμοποιούμε! Αυτή η θηλυκή έκδοση του Hindu Kush βάζει μια μοντέρνα νότα στην κλασσική γεύση.

Αυτή η πανέμορφη Indica από το Hindu Kush αποπλανεί χιλιάδες λάτρεις της κάνναβης εδώ και πολλά χρόνια. Από πάρα πολλούς θεωρείται το λίκνο των ποικιλιών Indica. Η καταγωγή της έρχεται από το δυτικό κίνημα των Ιμαλαΐων, καλύπτοντας το ήμισυ του Αφγανιστάν και διασχίζοντας τα σύνορα του Πακιστάν και της Ινδίας, φτάνοντας σχεδόν στην Κίνα. Αυτή η έρημη και όμορφη περιοχή αποτέλεσε μια σημαντική εμπορική διαδρομή μεταξύ της Μέσης Ανατολής, της Κεντρικής Ασίας και της Άπω Ανατολής του ονομάστηκε τον 19ο αιώνα ο Δρόμος του Μεταξιού. Εκεί οι αρχαίες παραδόσεις κάνναβης από σχεδόν όλους τους πολιτισμούς εκείνης της περιόδου συναντήθηκαν και συγχωνεύθηκαν. Με απλά λόγια, το Hindu Kush είναι το απόλυτο κέντρο του κόσμου όταν εξετάζονται οι πραγματικοί γονότυποι Indica ή Afghanica και οι διάφορες μορφές μαύρου χασίς που παράγονται από αυτούς.

Αυτή η ποικιλία έχει επιλεχτεί για ποιότητα και σταθερότητα εδώ και αμέτρητες γενιές, στο ίδιο μέρος του κόσμου και διασταυρονόταν πάντοτε με φυτά από τη δική του γονιδιακή ομάδα. Το Hindu Kush παράγει πολύ πανομιότυπα φυτά και είναι μια εξαιρετική ποικιλία για ομοιόμορφες εσωτερικές καλλιέργειες που καλλιεργούνται απευθείας από σπόρο. Τα φυτά είναι σκούρα πράσινα, κατακόρυφα και γερά με τα κλασικά χοντρά φύλλα της Indica. 
Τα φυτά της ποικιλίας Hindu Kush έχουν κρατήσει το στιβαρό, κοντό τους χαρακτήρα καθώς προέρχονται από μέρη με υψηλό υψόμετρο, ενώ η ταχύτατη ανθοφορία συμβάλλει στην ωρίμανση ακόμα και σε 6 βδομάδες από την αρχή της άνθησης! Είναι εύκολη ποικιλία για αρχάριους γιατί έχει μεγαλύτερη ανοχή στην κακουχία. Συστήνεται πάντα φυσικά να μεγαλώνετε τα φυτά σας στις καλύτερες δυνατές συνθήκες καθώς είναι ο μόνος σίγουρος τρόπος να αποδώσουν το μέγιστο των δυνατοτήτων τους.

Όπως θα περίμενε κάποιος από μια ποικιλία που έχει φτιαχτεί για να είναι κοντή και γρήγορη με ικανοποιητική απόδοση ακόμα και στα χέρια ενός αρχαρίου. Αν τους δώσετε 1-2 βδομάδες παραπάνω ανάπτυξη θα αποδώσουν πολύ καλύτερα, όπως και οι περισσότερες Indica ποικιλίες. Ενώ σε εξωτερικούς χώρους, δεδομένου του Μεσογειακού κλίματος μπορούν να γίνουν αρκετά ψηλά φυτά, αν τα ξεκινήσετε νωρίς.

Η δομή της υποστηρίζει καλύτερα ένα κεντρικό άνθος γι' αυτό είναι ιδανικό για S.O.G. 

Το  άρωμα του συγκεντρώνει όλα τα χαρακτηριστικά που αγαπάνε οι λάτρεις των Indica ποικιλιών,  άρωμα σανδαλόξυλου με νότες γλυκάνισου που μοιάζει σαν το φρέσκο charas. Παρατηρούμε πολύ συχνά πως το άρωμα του στην αρχή της ανθοφορίας είναι γλυκό, καθώς όμως ωριμάζει το φυτό, γίνεται πιο διαπεραστικό και αμέσως αναγνωρίσιμο από την στιγμή που το ξαναμυρίσεις.

Η δύναμή του είναι τεράστια για ποικιλία που δεν είναι υβρίδιο καθώς προέρχεται κατευθείαν από τα βουνά του Hindu Κush χωρίς να έχει αναμειχθεί με άλλα γονίδια για αιώνες. Η επιδρασή του περιγράφεται ως μια ήρεμη, στοχαστική ψυχική κατάσταση ευφορίας, αντί να σε ρίχνει κατευθείαν για ύπνο όπως συμβαίνει με τα μεταγενέστερα υβρίδια των ποικιλιών Indica.

Χρόνος Παράδοσης Παραγγελίας 24 Ώρες
check Product added to compare.