Το Cannavico προέκυψε από την αγάπη για την κάνναβη και τη διάθεση για διάδοση των χρήσεων καθώς και ιδιοτήτων του φυτού.

Σε έναν χώρο ευχάριστο, διακοσμημένο με μεράκι, θα βρείτε προϊόντα από κάνναβη Sativa L. (thc<0.2%), αξεσουάρ, βιβλία, τσάντες και εκλεκτές ποικιλίες σπόρων κάνναβης από τις καλύτερες τράπεζες σπόρων στην Ευρώπη, τις ΗΠΑ και τον Καναδά.

Επίσης διαθέτουμε μια μεγάλη σειρά προϊόντων με κανναβιδιόλη (CBD),η οποία είναι ένα από τα κανναβινοειδή, με πολύτιμες θεραπευτικές και διατροφικές ιδιότητες.

Βοηθάει ιδιαίτερα στην αντιμετώπιση του άγχους, ενώ έχει αντιφλεγμονώδη, αντισπασμωδική, αντιψυχωσική και αντιοξειδωτική δράση.

Ένα συμπλήρωμα διατροφής με πολλά οφέλη για τον οργανισμό τον ανθρώπινο αλλά και των κατοικίδιων.

Ενημερωνόμαστε καθημερινά για τις εξελίξεις τις κάνναβης στην Ελλάδα αλλά και τον κόσμο, ενώ παρακολουθούμε ανελλιπώς τις έρευνες για τις ιδιότητες και τις χρήσεις του φυτού.

Το Cannavico υποστηρίζει την κάνναβη και τις ιδιότητες της. Πρόκειται για ένα φυτό που στοχοποιήθηκε για οικονομικούς και πολιτικούς λόγους, στερώντας έτσι από τον άνθρωπο το προνόμιο της αξιοποίησης των θεραπευτικών και αγχολυτικών του ιδιοτήτων. Θεωρούμε ότι η έρευνα, η επικοινωνία και η ποιότητα αποτελούν ένα τρίπτυχο με πολλά οφέλη.

Το cannavico είναι το νέο μανάβικο!

Γυρίσαμε στη φύση αφού είμαστε μέρος της.

Σας περιμένουμε όλες και όλους να γνωριστούμε και από κοντά..

Το φυσικό μας κατάστημα βρίσκεται στην Αθήνα, στην περιοχή των Εξαρχείων στην οδό Σόλωνος 107.