Back to Blog

7 Αγαπημένες ποικιλίες σπόρων του Cannavico

7 Αγαπημένες ποικιλίες σπόρων του Cannavico

Ήρθε η ώρα να σας μιλήσουμε για τις 7 αγαπημένες ποικιλίες σπόρων του Cannavico. Φυσικά ο αριθμός 7 είναι μόνο η αρχή και έπεται συνέχεια..

Η κάνναβη είναι ένα πολυποίκιλο φυτό. Τη συναντάμε σε διάφορες περιοχές, με διαφορετικά χαρακτηριστικά ανάλογα τις συνθήκες. Εμείς ξεχωρίσαμε 7 αγαπημένα σπόρια του Cannavico για να προσθέσετε στη συλλογή σας.

1. Fruit Punch – Heavyweight Seeds

Η ποικιλία Fruit Punch – Heavyweight Seeds έγινε γρήγορα γνωστή σε όλο τον κόσμο. Πρόκειται για μια ταχύτατη Sativa ποικιλία, η οποία παράγει πολύ λουλούδι, ενώ η γεύση της είναι γλυκιά και πολύ φρουτένια.

2. Blue Gelato 41 – Barney’s Farm

Μία μοναδική Indica ποικιλία που θα σας ενθουσιάσει. Έχει μπλε-μωβ άνθη, καλυμμένα με κρυστάλλους, που αναδύουν γλυκιές, γήινες γεύσεις εσπεριδοειδών.

3. Gorilla Zkittlez – Barney’s Farm

Εξερευνήστε την τεράστια δύναμη των ποικιλιών της Δυτικής Ακτής, με την καταπληκτική πρόσμιξη του Gorilla Glue 4 και του Zkittlez. Μια πανδαισία κρυστάλλων με άνθη που θα σας μείνουν αξέχαστα.

4. Purple Punch – Barney’s Farm Seeds

Μια ιδιαίτερη διασταύρωση του Larry OG και του Grandaddy Purple. Πρόκειται για ένα στέλεχος κυρίως Indica (90%) που θα σας συναρπάσει με τα μοναδικά αρώματα και τα υπέροχα χρώματα.

Μερικά αγαπημένα σπόρια ακόμα…

5. Old School – Ripper Seeds

Η ποικιλία Old School – Ripper Seeds, ήρθε για να μας θυμίσει τα παλιά… Αποτελεί επιλογή δύο εξαίσιων κλασσικών ποικιλιών, που διατηρήθηκαν για ολόκληρες δεκαετίες αυτούσιες και χωρίς προσμίξεις!

Ο πασίγνωστος κλώνος από το Ηνωμένο Βασίλειο, το αυθεντικό Cheese διασταυρώνεται με την Indica-θρύλο Black Domina και το αποτέλεσμα είναι μια γνήσια ολντσκουλιά από άλλη εποχή.

6. Big Bud – Sensi Seeds

Το Big Bud είναι μια ποικιλία που δημιουργήθηκε έτσι ώστε από τους σπόρους να προκύπτουν φυτά με μεγάλες παραγωγές, ένα πολύ δυνατό φυτό από όλες τις απόψεις, γιατί συγχωρεί τα λάθη των αρχαρίων καλλιεργητών. Χρειάστηκαν πολλές δοκιμές μέχρι το αποτέλεσμα να είναι μια ομοιόμορφη παραγωγική Skunk ποικιλία. Για τους λάτρεις των old school αρωμάτων, αυτός ο σπόρος αξίζει σίγουρα την προσοχή σας.

7. Michka Sensi Seeds

H ποικιλία Michka δημιουργήθηκε από τη Sensi Seeds κατά τη διάρκεια του ίδιου προγράμματος αναπαραγωγής για την ολοκλήρωση της ποικιλίας Eagle Bill. Κατά τη διάρκεια αυτής της διαδικασίας, μια ιδιαίτερη έκφραση του φυτού τράβηξε την προσοχή όλων, ένα ψηλό, κομψό φυτό, με ξεχωριστή μυρωδιά εσπεριδοειδών.  Στο άρωμά της κυριαρχούν τα τερπένια που βρίσκονται σε εσπεριδοειδή όπως λεμόνια, γκρέιπ-φρουτ και πορτοκάλι. Καθώς ωριμάζουν καλά γλυκαίνουν και είναι πραγματικά από τα πιο υπέροχα αρώματα που έχουμε συναντήσει. Σαν καραμέλα με γεύση εσπεριδοειδών από άλλον πλανήτη! 

Για περισσότερες ποικιλίες πατήστε εδώ.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to Blog